Diensten

Goed Gevonden Online bouwt visueel sterke websites met een eigen karakter die goed gevonden worden in Google.
Daarbij laten we ons sturen door uw wensen en adviseren we op grond van 10 jaar ervaring.

Wij leveren maatwerk websites met een professionele uitstraling,  gebouwd  vanuit uw perspectief en dat van uw klanten. Voor u een overzichtelijk CMS (Content Management Systeem) waarmee u de website zelf gemakkelijk kunt beheren. Voor de klant een gebruiksvriendelijke website. Geoptimaliseerd voor PC, tablet en smartphone.

 

Website

Een online gezicht waarmee u de klant motiveert en de concurrent imponeert. Een unieke huisstijl, onbeperkt aantal pagina’s, koppeling met Social Media, Google Analytics en gratis zoekmachine optimalisatie. Zodat uw website direct wordt bezocht en u kunt volgen waar dat toe leidt. Kies daarnaast uit alle denkbare opties; contactformulier, blog, live chat, foto frames , video, referenties en meer.

 

Webshop

Online verkopen? Start dan met een professionele webshop, voorzien van alle opties die uw klanten helpen beslissen. Ongelimiteerd aantal producten,koppeling met Social Media, Google Analytics, een iDEAL kassa, referenties en ijzersterke zoekmachine optimalisatie. Dit alles in een uniek jasje, dat past bij de smaak van uw bedrijf. Daarnaast kunt u altijd en overal bestellingen inzien, monitoren wie uw klanten zijn en hoe ze zich bewegen op uw webshop.

 

SEO extra

Websites leveren wij standaard zoekmachine vriendelijk. Daarbij zijn de pagina’s voorzien van de juiste trefwoorden waarop uw doelgroep zoekt in Google. Heeft u grote ambities en wilt u bovenaan in de zoekresultaten? Dan is zoekmachine optimalisatie een continue proces dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd door SEO experts met bagage.
Goed Gevonden Online heeft de mensen, ervaring en kennis om alles er uit te halen wat er in zit.

 

Hosting

Goed Gevonden Online houdt uw website betaalbaar in de lucht. Zorgt ervoor dat de pagina’s razendsnel laden en bezoekers niet hoeven te wachten om te zien waarvoor ze komen. Daarbij kiezen we voor betrouwbare partners die leveren wat ze beloven. Direct online, zonder uitval en met een onbeperkt aantal e-mailadressen.

Goed Gevonden Online is een fullservice internetbureau: ook voor grafisch ontwerp, video’s, fotografie en copyrighting kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Uitgebreide informatie en prijzen?   Meer informatie